Elokuvataiteen ja lavastustaiteen laitos

Maisterivaiheen opiskelijavalinnan tulokset julkaistu

27.04.2012

Aalto-yliopiston maisterivaiheen opiskelijavalinnan tulokset on julkaistu perjantaina 27.4.

Vuoden 2012 hakukierroksen maisterivaiheen valintojen tulokset ovat luettavissa 27.4. lähtien osoitteessa http://studies.aalto.fi/fi/admissions/admissionresults/ Verkkosivuilla julkistetaan ainoastaan niiden hyväksyttyjen nimet, jotka ovat antaneet siihen erikseen luvan.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun taideteollisen alan maisterivalinnoissa  valituksi tuli yhteensä 210 uutta opiskelijaa. Teknillistieteellisen alan Arkkitehtuurin ja maisema-arkkitehtuurin maisterivalinnoissa tuli valituksi yhteensä 17 uutta opiskelijaa.

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun taideteollisen alan maisterikoulutukseen tuli yhteensä 1 043 hakemusta 63 maasta. Vuoteen 2011 verrattuna hakijamäärä kasvoi noin 8 prosenttia. Ulkomailta hakemuksia saapui eniten Kiinasta, Etelä-Koreasta, Pakistanista ja Venäjältä. Suosituimmat hakukohteet olivat teollisen muotoilun ja kuvataidekasvatuksen muuntokoulutuksen maisteriohjelmat sekä Master’s Degree Programme in New Media.

Hakija voi tarkistaa itseään koskevan valintapäätöksen kirjautumalla sähköiseen valintajärjestelmään https://apply.aalto.fi. Hyväksytyille opiskelijoille postitetaan myös virallinen hyväksymiskirje.

Lisätietoja: Aalto-yliopiston Hakijapalvelut, hakijapalvelut [at] aalto [dot] fi

Takaisin

Bookmark and Share